Produkter

CHOKOLADE

Jeg har sammen med Irma lavet en serie af pladechokolader. Filosofien er ganske enkel, vi vil lave en serie af de bedste chokolader på markedet! Vi bruger kakao af fineste kvalitet, nemlig sorten Trinitario, som er høstet i Peru. Kakaoen er både økologisk og Fairtrade. De 3 første plader i serien er en mælkechokolade på 45%, en mørk chokolade på 70% og en mørk chokolade på 85%. Fælles for de 2 mørke chokolader er, at de meget intense i smagen, og med en behagelig let syrlig og bitter smag af kakao. Mælkechokoladen er en af de kraftigste lyse chokolader, og har en intens lidt karamelagtig smag af kakao. Den bedste måde at finde ud af hvor gode chokolader er på, er naturligvis ved at smage dem selv!

IS OG SORBET

Jeg elsker is! Derfor har jeg allieret mig med et lille nordjysk ismejeri, hvor jeg kan få lov til at fremstille mine flødeis og sorbeter i lille målestok og på små ismaskiner, der grundlæggende minder om den, jeg har stående hjemme I mit private køkken. For jeg synes at vi skylder den gode smag at lave is på en lidt mere enkel og lidt mere naturlig måde. Resultatet er – i al beskedenhed – noget af Danmarks bedste is. Og er du ligesom jeg vild med de kolde sager, så skal du altså prøve min vaniljeis, kongen over alle flødeistyperne, der er kåret som Danmarks bedste af magasinet TÆNK. Eller en af de andre gode Heiberg-is, selvfølgelig ….

INGEFÆR SHOTS

Jeg har arbejdet meget i Japan og har altid været fascineret af japanernes tilgang til friske råvarer, og ikke mindst ingefær, som japanerne bruger mod alle former for sygdomme og ubehag. I starten tvivlede jeg lidt, men nu kan jeg godt se ingefærs helt særlige og fantastiske egenskaber.

Vi laver 4 forskellige ingefær shots til Irma: Æble Ingefær, Tranebær Ingefær, Gulerod Ingefær og Rødbede Ingefær.

SAFT

Saft er noget af det, jeg har kogt rigtigt meget af igennem tiden. Både fordi jeg er så heldig at bo i et land, hvor den frugt, jeg fylder i saftkogeren smager fantastisk og er vidunderlig at arbejde med. Og også fordi jeg synes at livet er for kort til saft, der er tilsat kunstige sødemidler og mærkelige farvestoffer. Jeg bruger økologiske frugter og bær og rørsukker til min saft – og ingen kunstige smagstilsætninger. Der er fem valgmuligheder: Blandet Saft, Blåbær, Tranebær, Solbær og Hyldeblomst.

MARMELADE

Vores marmelader er lavet med fokus på god smag og en lækker konsistens. Marmeladerne er lavet på nogle af de bedste frugter og bær som vi kan skaffe. Vi bruger så lidt sukker som muligt og vi bruger ikke farvestoffer eller aromaer. Vi koger marmeladerne meget nænsomt for at bevare hele stykker af frugter og bær i glassene. Det håber vi at du lægger mærke til når du smager og spiser vores marmelader.