Produkter

CHOKOLADE

Mine chokolader bliver fremstillet på en mindre chokoladefabrik i Malmø, ikke langt fra Irmas butikker. Chokoladerne er lavet på nogle af de bedste kakaobønner i verden – nemlig kakaobønner af sorten Trinitario, som dyrkes i Peru. Dette er med til at give chokoladen sin fyldige og kraftige smag, og jeg håber, at mine chokolader også vil falde i din smag. De er naturligvis økologiske og kan købes i Irma.

Jeg har i samarbejde med Irma lavet en serie af pladechokolader. Visionen har fra start været ganske klar – vi vil lave en serie med de bedste chokolader på markedet. Vi bruger derfor den fineste kvalitet af kakao, der kommer fra sorten Trinitario, som er høstet i Peru. Desuden er kakaoen både økologisk og Fairtrade.

De tre første plader chokolade i serien er følgende: en mælkechokolade på 45% kakao, en mørk chokolade på 70% kakao samt en mørk chokolade på 85% kakao. Fælles for de to mørke chokolader er, at de er meget intense i smagen med en behagelig, syrlig og bitter smag af kakao. Mælkechokoladen er en kraftig lys chokolade, der har en intens karamelagtig smag af kakao.

Den bedste måde at finde ud af, hvordan chokoladerne smager, det er naturligvis ved at smage dem selv. Jeg håber, at de vil falde i din smag.

Alle produkter er økologiske og så vidt muligt lavet på danske råvarer.

IS OG SORBET

Jeg får fremstillet isen på en lille isfabrik på Sjælland, ikke langt fra Irmas butikker. Ambitionen med min is er ganske klar – kun de bedste råvarer er gode nok. Der bliver derfor udelukkende brugt frisk mælk fra Svanholm Gods, og så er isen selvfølgelig økologisk. Min is er flere gange blevet kåret til Danmarks bedste is, så jeg har meget at leve op til, men den kamp tager jeg gerne op. Jeg håber, at du vil nyde isen, som du kan købe i Irma.

Jeg elsker is, og derfor har jeg allieret mig med et lille sjællandsk mejeri, hvor jeg kan få lov til at fremstille mine flødeis og sorbeter. Jeg gør brug af små ismaskiner, der grundlæggende minder om den, som jeg har stående hjemme i mit private køkken. Jeg synes nemlig, at vi skylder danskerne at lave is på en mere enkel og naturlig måde. Resultatet er, i al beskedenhed, noget af Danmarks bedste is.

Så er du ligesom jeg vild med den kolde dessert, så skal du prøve min vaniljeis – kongen over alle flødeis – der er kåret som Danmarks bedste is af magasinet TÆNK. Jeg laver også en række andre varianter, som du skylder dig selv at sætte tænderne i.

Alle produkter er økologiske og så vidt muligt lavet på danske råvarer.

INGEFÆR SHOTS

Jeg får fremstillet min serie af ingefærshots på en lille fabrik på Sydsjælland, ikke langt fra Irmas butikker. Og du kan være garanteret en god kvalitet, da mine ingefærshots udelukkende er lavet på frisk ingefær fra Thailand og de mest lækre, saftige æbler, som jeg kan opspore. De er tilmed økologiske og kan købes i Irma.

Jeg har arbejdet meget i Japan og har altid været fascineret af japanernes tilgang til friske råvarer og ikke mindst ingefær, som japanerne benytter som alternativt lægemiddel mod alle former for sygdomme og ubehag. Jeg havde i starten mine tvivl, men er nu blevet klar over, hvilke helt fantastiske og særlige egenskaber ingefær har. Jeg laver fire forskellige ingefærshot til Irma, som er følgende: æble-ingefær, tranebær-ingefær, gulerod-ingefær samt rødbede-ingefær.

Alle produkter er økologiske og så vidt muligt lavet på danske råvarer.

SAFT

Min serie af saft bliver fremstillet på en lille fabrik på Sydsjælland, ikke langt fra Irmas butikker. Safterne er lavet på de bedste frugter og bær, som jeg kan opdrive på markedet, og de bliver kogt nænsomt med sukker og intet andet. Safterne er naturligvis økologiske og kan købes i Irma.

Saft er noget af det, som jeg har kogt rigtigt meget af gennem tiden. Dette skyldes, at jeg er heldig at bo i et land, hvor den frugt, jeg fylder i saftkogeren, smager helt fantastisk og er vidunderlig at arbejde med. Dertil synes jeg, at livet er for kort til saft, der er tilsat kunstige sødemidler og farvestoffer. Jeg bruger derfor udelukkende økologiske frugter, bær og rørsukker til min saft – og altså ingen kunstige smagstilsætninger.

Du kan vælge mellem fem smagsvarianter: blandet saft, blåbær, tranebær, solbær og hyldeblomst.

Alle produkter er økologiske og så vidt muligt lavet på danske råvarer.

MARMELADE

Mine marmelader er lavet på en lille fabrik i Frankrig. Lige uden for døren vokser de mest fantastiske og smagfulde frugter og bær, og det er grunden til, at jeg fremstiller marmeladen netop der. Alle mine marmelader er økologiske og lavet udelukkende på frugter, bær og rørsukker fra Brasilien – intet andet. Du kan købe mine marmelader i Irma, og du vil også få dem serveret, når du flyver med SAS.

Jeg laver mine marmelader med fokus på god smag og lækker konsistens – og derfor gør jeg udelukkende brug af de bedste og mest smagfulde bær og frugter, som jeg kan få fingrene i. Jeg gør desuden en dyd ud af at bruge så lidt sukker som muligt, og der bliver hverken tilsat nogen former for farvestoffer eller aromaer. Derudover bliver mine marmelader kogt meget nænsomt for at bevare hele stykker af frugter og bær i glassene. Det håber jeg, at du lægger mærke til, når du smager mine marmelader.

Alle produkter er økologiske og så vidt muligt lavet på danske råvarer.