Heiberg på tryk
Jeg har i skrivende stund udgivet 14 kogebøger og er stolt af hver eneste! Mit fokus – også på tryk – er på lækre kager, is og desserter, som du og alle andre, der sætter pris på livets søde sider, kan lave hjemme i eget køkken. Så skal du sådan set bare sørge for at have gode råvarer klar … Seneste lille ny i min stadigt voksende bogfamilie er ’Heibergs Is’, som ikke bare handler om is, men rigtig is. Smeltende, cremet og kold, og lavet af kongeråvarer som piskefløde, æg, sukker og vanilje. Jeg håber du har lyst til at læse med og selv skabe sød nydelse til dem, du holder af.
 1. børnedesserter børnedesserter
 2. chokolade chokolade
 3. chokoladefristelser chokoladefristelser
 4. dessertcirkus dessertcirkus
 5. Fristelser Fristelser
 6. Grillhits Grillhits
  Masser af nye opskrifter på lækkert grillet kød, spyd som ungerne elsker, fajitas, spændende grønt tilbehør og friske desserter med grillet frugt. Grillmad er for hele familien, og det afspejler sig i denne nye grillkogebog fra Morten Heiberg. Her er får du hans yndlings-grillklassikere, som tæller alt fra lækkert grillet kød og spyd, som ungerne elsker, til spændende grønt tilbehør og friske desserter med grillet frugt. Morten Heiberg fortæller, hvordan du tænder op i grillen og får det mest perfekte resultat, og så viser han, hvordan du let og uden problemer kan kaste dig over røgning af kød med et superlækkert resultat. Morten Heiberg er mere end almindeligt vild med at grille. I denne bog videreformidler han al den eventyrlyst og afslappede glæde, han selv føler, når han griller og fremtryller den lækreste mad, som du selv kan lave til familie og gæster.
 7. Heiberg Is Heiberg Is
  HEIBERGS IS er en solid grundbog, hvor du lærer alt om, hvordan du selv laver den lækreste is. Morten Heiberg angriber genren fra alle tænkelige vinkler. Han fortæller dig om isens historie, forsyner dig med gode tips og tricks og forærer dig de bedste opskrifter på alt fra den blødeste flødeis over saftige sorbeter og uimodståelige ispinde til overdådige isdesserter. Glæd dig!
 8. Heiberg søde tand Heiberg søde tand
  Desserternes mester, Morten Heiberg, giver dig sine allerbedste opskrifter på mousse, creme brûlée, tiramisu, fromage samt kager i massevis: Macarons, eclairs, pavlova, marengs, kokostoppe, lagkager, tærter og ikke mindst konfekt, trøffelkugler og flødeboller. Bogen indeholder lækkert præsenterede opskrifter med masser af fantastiske fotos, detaljerede beskrivelser af fremgangsmåder og alt hvad du har brug for af viden og teknikker til at fremstille de forskellige typer desserter.
 9. Heiberg-san mad fra asien Heiberg-san mad fra asien
 10. helt enkelt helt enkelt
 11. Herligheder Herligheder
 12. Mand eller kylling Mand eller kylling
 13. Store dessertcirkus Store dessertcirkus
 14. Vilde dessertcirkus Vilde dessertcirkus